Fuck Distance..Be here

Follow your insticts!

Long time ago..

Thursday, September 13, 2012

Αγγλια λοιπον..

Ξερω ξερω πρεπει να χαιρομαι αλλοι θα εδιναν τα παντα για να ηταν στη θεση μου,γιατι μεταξυ μας παντα η Ελλαδα ειναι μπουρδελο.Ο καθενας θα ηθελε να ξεφυγει απο εδω..
Δεν ειναι οτι δε θελω,θελω και πολυ μαλιστα.Αυτο που δεν ειχα σκεφτει οταν εκανα την αιτηση για την Εγκληματολογια(ναι ουουου CSI) ηταν ποσο θα μου λειψει η κολλητη μου..
Ειναι πολυ δυσκολο να βρεις αληθινο φιλο πλεον και εγω ειχα,οχι..εχω ακομα αλλα ποσο θα αντεξουμε τοσα χιλιομετρα μακρια; 
Οταν εχεις συνηθισει να εισαι καθε μερα με ενα ανθρωπο,απο το πρωι εως το βραδυ επι 9 χρονια ειναι απλα αδυνατο να ξεσυνηθισεις!Εχει γινει καθημερινοτητα να ειμαστε παντου και παντα μαζι και τωρα θα ειμαι μονη μου..
Και σιγα μη δε χαθουμε,εισαι που εισαι κλειστος σαν χαρακτηρας..
Μου λειπει να βγαινουμε μαζι.Μου λειπει να βλεπουμε θριλερ και εμενα να με παιρνει παντα ο υπνος.Μου λειπει να ετοιμαζομαστε σπιτι σου.Μου λειπει να κοιμασαι σπιτι μου.Μου λειπει να μου τα χωνεις στις μαλακιες που κανω.Μου λειπει να μου λες να μην ασχολουμαι με τον καθε μαλακα.Μου λειπει να συμφωνεις με την μανα μου εναντιον μου.
Μου λειπει η σκατοφατσα σου.Και οχι δεν μου αρκουν τα τηλεφωνα,ουτε το οβο...

2 comments:

  1. ουάου! εγκηματολογία???

    σε νιώθω... 2 χρόνια πριν περίπου έφυγε η κολλητή μου μόνιμα στο εξωτερικό. Πίστευα πως θα τη χάσω...
    είναι αλήθεια πως υπάρχουν στιγμές που 'χανόμαστε', πως δεν υπάρχει επικοινωνια λόγω των προγραμμάτων μας.
    αλλά στην πραγματικότητα, δε την έχασα ποτέ... :)
    δε παίζει ρόλο η απόσταση. ακόμη κι αν αλλάξαμε παρέες τώρα που χωριστηκαμε, τίποτα δεν έχει αλλάξει... και κάθε φορά που τη συναντω είναι λες και δε πέρασε μια μέρα...
    μη φοβάσια λοιπόν^ όσο κλειστός χαρακτήρας και να είναι, τέτοιες σχέσεις δε διαλύονται εύκολα :) ίσως δεθείτε και περισσοτερο τώρα!!

    έτσι είναι η ζωή δυστηχώς... :(
    φιλιά και καλή αρχή σου εύχομαι :D

    ReplyDelete
  2. Ναιιι εγκληματολογια,αν αντεξω βασικα!:Ρ
    ευχαριστω πολυ<3
    και μακαρι να μη χαθουμε γιατι θα πεθανω δε παιζει..

    ReplyDelete